ETT NYTT KAPTIEL

Ja, vad ska man säga? Bloggandet är inte riktigt något jag verkar ha förstått mig på. Jag ger det ännu en chans. Senast jag var här var jag på väg till Stockholm och midsommaren var nära. Idag är det den 31 augusti, det vill säga nära sommarens slut. Och nu befinner jag mig på någon helt annan plats. Nu mera är jag bosatt i Prästmon, nära Sollefteå & Kramfors. I ett år är planen att detta ska vara mitt nya hem och under året ska jag få lära mig, så mycket som det bara gå, inom den bransch och yrke som länge varit en dröm för mig - Show & Musikal. Ibland nyper jag mig i armen för att förstå att jag tagit mig in, att jag är en av dessa människor som fått chansen att testa på drömmen. Det var i våras jag utsatta mig för något jag inte riktigt hade kläm på, en audition till skolan jag nu går på. Och under detta år ska jag utsätta mig för ännu mer som är hemskt/obekvämt men så otroligt roligt. 
 
Jag är nu inne på andra veckan, och vi är i full gång med det mesta. Jag har dansat Jazz, Bollywood och steppat. Vi har haft fys, gymmat. Teaterlektionerna är igång och vi har i grupper om tre kommit på en egen musikal på 10 minuter och framfört för klassen. Vi har även badat, cyklat flera mil, varit på spökjakt, åkt flotte. Imorgon ska jag sjunga för första gången inför klassen och det känns så pirrigt men det är ett steg jag gärna tar för att sedan bli mer bekväm och våga utvecklas. Åhh jag vill redan nu spola fram ett år för att se om jag samlat på mig mer kunskaper. Ska bli så kul!!! 
 
Idag började vi med ett fyspass (he tog de) sen steppade vi i 1 timma. Efter lunchen fick vi en genomgång på passen vi ska köra 4 gr/vecka på gymmet därefter hade vi cirkelträning. Som slut på måndag hade vi ett musikkunskapsprov - eh japp. Haha när jag inte har gått någon typ av utbildning mer än på grundskolan var det där ingenting att glänsa med. Men jag svarade på det mesta, mer eller mindre seriöst...(typ när vi skulle lyssna på en melodislinga och sätta ut noterna fanns det två redan utsatta för att vi skulle få en start, och fler än de två blev det inte på mitt papper. Men jag skrev att jag fick två noter och var stolt över det).
 
Just nu sitter jag i datasalen och hittar ingen bra ställning när ryggen bara värker och har sig efter all träning. Men vi ska börja pallra oss till köket för att fixa oss lite middag och sedan blir det att träna stepp. KRAMAR TILL ER DÄR HEMMA, längtar såååå tills jag tågar uppåt♥